Торбички, Фолио

Покажи:
Ред:
ПЛИК НА РОЛКА ЗА 3КГ 24/40СМ
Марка:    Милениум

бр./пакет (кутия):    100броя/ролка
бр./стек (кашон):    20ролки/чувал
грамаж:    
Съдържание:    

ПЛИК НА РОЛКА ЗА 5КГ 34/50СМ
Марка:    Е П

бр./пакет (кутия):    200броя/ролка
бр./стек (кашон):    20ролки/чувал
грамаж:    
Съдържание:    

ПЛИК ЗА 200ГР 10/14СМ  ШУМЯЩ
Марка:    Е П

бр./пакет (кутия):    400броя/пакет
бр./стек (кашон):    65пакета/чувал
грамаж:    
Съдържание:    

ПЛИК ЗА 500ГР 15/20СМ ШУМЯЩ
Марка:    Е П

бр./пакет (кутия):    200броя/пакет
бр./стек (кашон):    100пакета/чувал
грамаж:    
Съдържание:    

ПЛИК ЗА 1КГ ШУМЯЩ
Марка:    Е П

бр./пакет (кутия):    100броя/пакет
бр./стек (кашон):    150пакета/чувал
грамаж:    
Съдържание:    

ПЛИК ЗА 2КГ ШУМЯЩ
Марка:    Е П

бр./пакет (кутия):    100броя/пакет
бр./стек (кашон):    120пакета/чувал
грамаж:    
Съдържание:    

ПЛИКЧЕТА ЗА ЛЕД

Марка:    
бр./пакет (кутия):    10броя/пакет
бр./стек (кашон):    300пакета/чувал
грамаж:    
Съдържание:    

СТРЕЧ ФОЛИО ПАЛЕТНО
Марка:    Милениум

бр./пакет (кутия):    17 микрона
бр./стек (кашон):    6броя/кашон
грамаж:    1.1кг
Съдържание:    

ДОМАКИНСКО СТРЕЧ ФОЛИО 20М/30СМ
Марка:    Роса

бр./пакет (кутия):    
бр./стек (кашон):    100броя/кашон
грамаж:    
Съдържание:    

АЛУМИНИЕВО ФОЛИО 10М/30СМ
Марка:    Роса

бр./пакет (кутия):    
бр./стек (кашон):    50броя/кашон
грамаж:    
Съдържание:    

АЛУМИНИЕВО ФОЛИО 10М/45СМ
Марка:    Роса

бр./пакет (кутия):    
бр./стек (кашон):    50броя/кашон
грамаж:    
Съдържание:    

 ХАРТИЯ ЗА ПЕЧЕНЕ 8М/30СМ
Марка:    Роса

бр./пакет (кутия):    
бр./стек (кашон):    50броя/кашон
грамаж:    
Съдържание:    

ПЛИК ЗА ФУРНА 25/38СМ 8ПЛИКА/ОПАКОВКА

Марка:    
бр./пакет (кутия):    50опак./кутия
бр./стек (кашон):    6кутии/кашон
грамаж:    
Съдържание: